Wanneer ik lekker in het zonnetje zit voel ik mijzelf daar altijd letterlijk enorm van opladen en kan het dan nooit laten om mezelf een beetje met een plantje te vergelijken. 🤪
Deels is dit natuurlijk ook niet heel gek, want planten zetten zonlicht om in voeding voor zichzelf (suikers en zuurstof) en wij mensen hebben een huid die vitamine D3 aanmaakt door middel van zonlicht, wat ook voor ons voeding is en essentieel voor een gezond lijf. 🌿

Met deze meditatie gaan we ons natuurlijk niet echt als een plantje gedragen en helaas zullen we er geen voeding zoals vitamine D3 van krijgen, maar je zult wel merken dat je lichaam er een heerlijke warme energieboost van zal krijgen.

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Of via Instagram @marilunamagie
Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een aantal sterren willen achterlaten als je via Apple Podcasts luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, mijn muziek en updates over de podcast!

www.mariluna.info