Aanstaande zondag, 31 oktober, is het Samhain.
In deze aflevering vertel ik je over de jaarfeesten, die hun oorsprong hebbe in oudere geloven, en in het bijzonder over Samhain, het Keltische nieuwjaar. Mijn nieuwjaar begint namelijk al op de nacht van 31 oktober naar 1 november. Daarnaast leg ik je uit waarom ik zo sterk de behoefte voel tot winterslaap in deze tijd.

Ik eindig de podcast met een geweldig sterke en transformerende meditatie, waarmee je iets kunt loslaten waar je afhankelijk van bent.
Je mag, zoals gebruikelijk is tijdens Samhain, meenemen van het afgelopen jaar wat je hebt geleerd en loslaten wat je achter je mag laten. Hetgeen waar je afhankelijk van bent transformeren, of meer ‘transmuteren’ we samen, waardoor het ene element zich omzet in het andere.

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Of via Instagram @marilunamagie
Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een aantal sterren willen achterlaten als je via Apple Podcasts luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, mijn muziek en updates over de podcast!

www.mariluna.info