Let’s get real. Op z’n zachts gezegd had ik deze week echt een beetje een k*tweek.
There, I said it. 🤪

Waar ik me de laatste maanden in de spiritualiteit steeds een beetje meer aan begin te ergeren is de groeiende filosofie van het blijven in “hogere frequenties”. Hogere frequenties staan o.a. voor het zijn in een kalme staat van liefde voor jezelf en liefde voor anderen en alles om je heen.
Echt niet verkeerd natuurlijk en ook best belangrijk ☀️ , maar vaak (en echt niet door iedereen maar alsnog voor mijn gevoel te vaak), wordt er gedaan alsof je het pas echt bereikt hebt als je constant in die kalme en liefdevolle staat bent.
En dat is niet zo.
In ieder geval niet voor mij.

Mij gaf het een gevoel van falen als ik mij een moment down voelde. Of even boos was op de wereld om mij heen. Gedachtes kwamen op om maar zo snel mogelijk er weer uit te raken, want erin zakken; ho maar.
Maar soms is het belangrijk even te zakken, het écht even te voelen.
Ook die nare dingen. En niet de druk te voelen dat je hierdoor misschien wel de “trillingen” in je omgeving omlaag brengt.
Ik zal je verklappen: Die trillingen horen van boven naar beneden en van beneden naar boven te gaan en alles ertussenin. 🌊 Want als alles liefdevol en mooi was zou het maar een saaie en verkrampte manier van leven zijn. 💫

Daar is de meditatie deze week voor, om wél alles te voelen wat er is (dus ook de donkerte), maar ook nog je eigen stevigheid te voelen van je wortels in de grond en je bekken die als een bergende kracht jouw kan laten zakken in wat jij op dat moment even mag voelen. 🌬️

Dat gevoel was voor mij deze week vermoeidheid. 😴 En ik ben ook geen heilige buddha, ik kan het vaak genoeg ook nog niet. Maar door deze meditatie regelmatig te blijven doen, word je er wel élke keer een klein beetje beter in. 🌱

Zit je na een meditatie met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op Instagram @marilunamagie. Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶

Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een review willen achterlaten als je via Itunes luistert of mijn podcast delen via Social Media?

Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, muziek en updates over de podcast!
Als een podcast een weekje niet doorgaat staat hier vaak een alternatief.

www.mariluna.info