Ik doe niet zoveel, dus ik ben spiritueel… Wat bedoel ik hiermee?
In deze podcast leg ik dit uit en geef ik je mijn visie op spiritualiteit. Ik stel vragen zoals: “Is verlichting nu echt wel hetgeen dat we zo nodig moeten bereiken?” en ik filosofeer over andere manieren om toch een bewustzijn bij jezelf te ontdekken om vanuit hier verder te kunnen groeien. Daarnaast vertel ik je over het nieuwe boek van Jan Geurtz dat ik heb gelezen (Wijzen naar de Maan) en wat ik nu zo mooi vind aan dit boek. ✨

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂


︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een review willen achterlaten als je via Itunes luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, muziek en updates over de podcast!
Als een podcast een weekje niet doorgaat kan je hier altijd nog terecht voor extra inspiratie.
www.mariluna.info