In deze aflevering vertel ik wat mijn inspiratie en creativiteit brengt en wanneer dit voor mij het beste kan stromen, bijvoorbeeld ook door mij meer met mijn inner child te verbinden. En uiteindelijk blijft ook hierin weer mijn motto: “Liefde voor jezelf is de weg van de minste weerstand”. Niet hoeven forceren, gewoon laten flowen. ✨

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂


︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een review willen achterlaten als je via Itunes luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, muziek en updates over de podcast!
Als een podcast een weekje niet doorgaat kan je hier altijd nog terecht voor extra inspiratie.
www.mariluna.info