“Hè, doe niet zo zweverig”. Als je die term hoort ken je waarschijnlijk alleen maar de negatieve betekenis die gekoppeld wordt aan de spirituele beoefening. Maar wat als je juist zweverig bent als je niet mediteert?
In deze aflevering ga ik hier dieper op in en geef ik je mijn visie op de huidige verdeeldheid betreffende de welbekende ‘Corona discussies’.
Hoe blijf je hierin bij jezelf, maar verlies je daarbij niet de ander en de menselijkheid uit het oog?

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Of via Instagram @marilunamagie Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een aantal sterren willen achterlaten als je via Apple Podcasts luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, mijn muziek en updates over de podcast!

www.mariluna.info