Alles is verbonden met elkaar en geen persoon is hetzelfde.
Every ~body~ is different.
Dit is een onderdeel van het holisme, maar wordt naar mijn mening nog wel eens over het hoofd gezien bij oefeningen binnen de yoga en Pranayama (yoga ademhaling). Zelf heb ik dit als een valkuil ervaren, toen ik zó fanatiek de instructies goed dacht op te volgen, dat ik eigenlijk de behoeft van mijn eigen lijf uit het oog verloor.
In deze aflevering vertel ik hier meer over en geef ik je een ademhalingsoefening die voor mij wel werkt, misschien ook niet voor iedereen of voor jou, maar ik laat je voelen of dat al dan niet het geval is.

Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt of niet weet hoe je ermee verder moet? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Of via Instagram @marilunamagie
Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶
Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een aantal sterren willen achterlaten als je via Apple Podcasts luistert of mijn podcast delen via Social Media?
Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, mijn muziek en updates over de podcast!

www.mariluna.info