“Scherm-loos leven”
🦋Nieuwe podcast serie 🦋

Mijn smartphone zuigt mij leeg en mijn batterij is te vaak bijna leeg.⚡ En daarom stop ik er mee, een maand lang, radicaal, 100%. 🔥

In deze aflevering vertel ik je dat ik in twee weken tijd 48 uur van mijn leven terug kreeg, hoe ik dit ervoer en hoe ik nu naar ‘tijd’ kijk. Daarnaast neem ik je mee in een klein stukje geschiedenis over de tijd en me name de zomer- en wintertijd.
Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶

Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een review willen achterlaten als je via Itunes luistert of mijn podcast delen via Social Media?

Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, muziek en updates over de podcast!
Als een podcast een weekje niet doorgaat staat hier vaak een alternatief.

www.mariluna.infosocialdetoxmobiellooslevendigitaldetoxsmartphonemediterentijdzinloosofzinvolafkickenmindfullaflerengewoontesspiritualiteitmagierealismeserieopladenlifezomertijdgeschiedenis