“Scherm-loos leven”
🦋Nieuwe podcast serie 🦋

Mijn smartphone zuigt mij leeg en mijn batterij is te vaak bijna leeg.⚡ En daarom stop ik er mee, een maand lang, radicaal, 100%. 🔥

Ken je dat gevoel tijdens het kamperen? Van totale vrijheid, rust, ruimte en bijna geen besef van tijd? Dat wakker worden voelt alsof je in één nacht een winterslaap hebt gedaan en de vogels je tegemoet zingen om met alle energie aan de dag te beginnen?
Deze aflevering leg ik uit hoe ik dit creëer in mijn eigen huis.
Veel plezier met luisteren 💜

Zit je na een meditatie of aflevering met vragen of gevoelens die je niet helemaal begrijpt? Schroom niet om mij een berichtje te sturen op mijn website: www.mariluna.info. Misschien dat we er samen uitkomen. 🙂

︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶

Fijn dat je luistert naar Mariluna Magie!
Zou je een review willen achterlaten als je via Itunes luistert of mijn podcast delen via Social Media?

Of denk je nu: “Dit is echt wat voor…”. Deel dan met hen deze podcast!
Daarmee help je mij om nog meer mensen te bereiken voor een magisch ontspan momentje. 🙂

Verder vind je mij op:
www.instagram.com/marilunamagie/
Voor meer inspiratie, muziek en updates over de podcast!
Als een podcast een weekje niet doorgaat staat hier vaak een alternatief.

www.mariluna.info