Over mij

Marileen Labots

‘Liefde voor je lichaam is de weg van de minste weerstand’

Mijn naam is Marileen, holistisch pulser & masseur bij Mariluna, waar ik met alle liefde iedereen die ik mag behandelen de kracht van de zachtheid en een eigen bewustzijn wil laten ontdekken.

Er was een tijd dat ik mij helemaal nergens bewust van was. Ik leefde op de automatische piloot en probeerde maar vooral zoveel mogelijk vooruit te gaan, te veranderen.

Tot er een punt kwam dat dit mij niet meer diende, het hield me zelfs tegen. Ik kwam niet vooruit, maar bleef juist leven in een verleden waarin ik niet meer mijzelf kon voelen. Alles in mijn leven was een strijd geworden en ik zat vast achter een schild van gespannen spieren.

Kracht en inspiratie

In 2019 is daar verandering in gekomen. Op een yoga retreat in Nederland werd ik enorm geïnspireerd door twee prachtige vrouwen. Allebei van verschillende leeftijden, maar ook beiden in de bloei van hun leven. Wat zij konden en hoe zij te werk gingen deed in mij een belletje rinkelen. Ik kon mij in hen herkennen en wist daardoor dat ik net als hen ook zo voelend te werk wilde gaan. Vanaf dat moment heb ik de beslissing genomen om te beginnen met cursussen op gebied van holistische massage.

Dit was niet de carrière die ik voor mij had gezien toen ik net klaar was met mijn middelbare school. Toen was ik zo bezig met wat anderen van mij wilden en wat de bedoeling was dat ik deed. Op die manier luisterde ik niet naar mijn eigen hart. Nog steeds ben ik mijzelf dankbaar dat ik na mijn studie Media Design de keuze heb gemaakt om niet op kantoor achter de computer te belanden. Dat ik zelf de keuze heb gemaakt om te blijven werken in de reformwinkel waar ik nog steeds, naast dit bedrijf, met veel plezier werk.

En daar gaat het voor mij om: De gedachte dat je zelf de keuze hebt. Dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt over jouw eigen leven en zo kan creëren wat goed voelt voor jou en voor jou alleen, samen met die liefdevolle zachtheid.

Het is geen gemakkelijke reis en ook ik kom nog genoeg tegen in het leven. Ik zie mijzelf dan ook niet als een redder van anderen, maar wel als iemand die graag in contact staat met mensen. Om zo samen met anderen te groeien, elkaar spiegels voor te kunnen houden, te kunnen leren van elkaar en vooral onszelf een beetje meer liefde te geven.

Reis je met me mee?

Liefs,
Marileen

Vragen? Ik help je graag

Als ik aangeef waar ik behoefte aan heb, geeft ze mij een behandeling op maat. Ze gaat heel erg af op haar intuïtie en die is erg goed. Ontspanning en loskomen uit mijn hoofd weet ze bij mij altijd voor elkaar te krijgen en dat is precies wat ik zoek. Dus ik kom al een paar maanden met enige regelmaat bij Marileen.’

Sida